rebedor.jpg

Psicologia Clínica

Com a psicòloga, entenc que a tots ens envolten uns pilars vitals (família, amics, parella, feina...), alguns els escollim i altres ens venen donats. Sovint darrera un malestar psicològic s’amaguen discrepàncies entre el que voldríem tenir i el que de veritat tenim i això ens pot generar sentiments de resignació o ràbia, patiment o tristesa.

En el món i la societat que vivim és normal patir les conseqüències de la nostra dificultat per adaptar-nos-hi. És llavors quan poden aparèixer diferents quadres de malestar i podem necessitar ajut per combatre diferents desajustos psicològics, que no sempre son malalties sinó trastorns psicològics associats a situacions temporals.

Pensar en l’impacte de les nostres accions sobre les persones, l’impacte dels nostres pensaments sobre la nostra ment i les nostres accions, comprendre i gestionar l’estrès, identificar allò que ens preocupa per poder-ho manegar i modificar, millorar la gestió del temps o de l’ansietat, identificar, mesurar o controlar l’impacte de les nostres accions i de les nostres idees sobre les nostres accions, tots aquests aspectes són qüestions a tractar i considerar per resoldre conflictes.

Totes les relacions personals passen moments i etapes canviants i en certes ocasions podem entrar en monotonia o avorriment, discrepància, desconfiança, patir inseguretats, tenir sentiments d’inferioritat o dubtar de nosaltres mateixos.

Ofereixo un tracte professional, personalitzat, individual o en parella amb adaptabilitat i flexibilitat horària i recolzament per que et trobis millor podent resoldre conflictes reals o preocupacions puntuals.

 
què_i_a_qui_tracto.jpg

Què i a qui tracto?

Plantejar-se que necessites ajuda i que sol no te’n surts de les situacions que et preocupen o que per un problema puntual necessites que algú des de fora et digui com ho veu i t’ajudi a resoldre-ho ja és un gran pas.

 

Si has arribat a aquesta conclusió i fas el pas ja és més de la meitat de la solució, de la resta me n’ocuparé jo.

Generalment les persones que venen a la meva consulta, abans d’arribar s’han plantejat coses com: hauria de ser capaç jo sol de solucionar els meus problemes i em sento fatal havent de demanar ajuda, això d’anar al psicòleg no hagués pensat que mai em passés a mi, m’he fallat i no me’n surto per mi mateix, dubto que anar al psicòleg em serveixi, el psicòleg em regirarà els meus secrets, si no sé ni jo el que em passa...com haig d’explicar-li al psicòleg, porto molt temps malament i no crec que res canviï perquè li expliqui al psicòleg, haig d’explicar la meva vida i les meves intimitats a un estrany?, passaré anys explicant els meus problemes i la teràpia serà eterna?, dependré sempre més del psicòleg?, i si el problema no és meu sinó dels altres que no m’entenen?, a veure si hauré de canviar coses que no vull canviar...

Totes aquestes preguntes i reflexions son normals i ens serveixen de punt de partida.

Alguns dels trastorns que tracto els trobaràs detallats clicant sobre cada botó més amunt 

Alèxia.jpg

Estava molt contenta perquè les patates portaven salsa al curri i estava amb els meus amics d'Erasmus a París que per mí es la millor ciutat del món

“Has de donar-ho tot per aconseguir una vida tan meravellosa com aquella que balla a la teva imaginació” Román Payne