top of page

Cursos de Formació

Gràcies per a subscriure't

Cursos "A MESURA"

En el Centre de la Mà de Barcelona t'oferim la possibilitat de realitzar cursos d'ecografia amb temaris personalitzats i per a grups reduïts i de qualsevol nivell.
Si sou un grup de 4 a 6 persones i voleu realitzar un curs específic sobre alguna zona anatòmica concreta, alguna patologia o grups de patologies específiques, etc… podem realitzar un curs a mesura.
La nostra experiència ens mostra que sovint és molt profitós que els participants puguin dissenyar per endavant quins són els seus interessos concrets en funció del tipus d'activitat professional que realitzin, les patologies que els suposen més dubtes, les àrees anatòmiques de major interès o de més dificultat, etc....

Els cursos es realitzen en mòduls de 4 o 5 hores, per a grups reduïts i amb horaris a convenir. Es realitza un pressupost total del curs en funció de participants i hores lectives.

Cursos 2023

Presentem el programa de Cursos de Ecografia en el Centre de la Mà de Barcelona de l'any 2023. Com sempre són cursos dirigits a diferents especialitats mèdiques relacionades amb la patologia de l'aparell locomotor i fisioterapeutes. Per a adquirir un bon nivell d'aprenentatge, s'han organitzat els cursos en 3 nivells diferents de progressió:

BÀSIC: Es tracta de cursos especialment dissenyats per a alumnes amb poca o cap experiència en ecografia i vulguin començar des del més bàsic. S'introdueixen els conceptes més bàsics de la imatge i els artefactes més típics, s'aprendran les tècniques per a obtenir una bona imatge i es mostrarà l'anatomia ecogràfica bàsica.

- 17 FEBRER 2023…CURSO BÁSIC D'EXTREMITAT INFERIOR

INTERMEDIO: Especialment dirigit a aquells que ja tenen una certa experiència en ecografia i l'exploració bàsica i volen començar a endinsar-se en la patologia de l'extremitat superior.

 

- 17 MARÇ 2023...CURS DE PATOLOGIA DE L'EXTREMITAT SUPERIOR

AVANZATO: Cursos monogràfics molt dirigits a patologies específiques i de gran utilitat per al diagnòstic en la nostra pràctica clínica habitual.​

INSCRIPCIÓ: DEGUT EL REDUIT NÚMERO DE PLACES CAL SOLICITAR LA PRE-INSCRIPCIÓ A L`E-MAIL ibertran@centredelama.com. LA RESERVA ES CONFIRMARÁ AMB LA RECEPCIÓ DEL COMPROBANT DEL PAGAMENT DEL CURSO.

- 14 ABRIL 2023...CURS DE NEUROPATIES PER ATRAPAMENT DE L'EXTREMITAT SUPERIOR

- 12 MAIG 2023... CURS D'EPICONDILITIS

bottom of page