top of page

Jordi Palau Gonzàlez

Traumatologia-cirugia de la mà

Hola, benvingut/a!
 
Si has arribat fins aquí segurament és perquè pateixes alguna lesió o patologia a les teves mans, canells o colzes.
En aquesta web t'expliquem de forma resumida a què ens dediquem i com és la nostra filosofia de treball.
 
Em dic Jordi Palau, soc especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia des de 2001 i des de 2004 em dedico exclusivament a la patologia de la mà-canell i colze.
 
En 2004 vaig centrar tota la meva activitat i projecte professional en el Centre de la Mà de Barcelona juntament amb els meus companys d'equip. (per a saber més, veure currículum).
 
El nostre projecte personal és oferir un tractament altament especialitzat en la patologia de la mà-canell i colze alhora que personalitzat a cada pacient i la seva situació personal, laboral, etc…i des d'un punt de vista multidisciplinari, és a dir, no sols des del punt de vista de la cirurgia sinó combinant aquells recursos que ens poden aportar els procediments ecoguiats, minima i ultraminimament invasius, la fisioteràpia, el tractament mitjançant fèrules o el suport psicològic.

jordi.png
Què és la cirurgia de la mà? 


La cirurgia de la mà i de l'extremitat superior és una especialitat a part en molts països del món. Al nostre país encara no s'ha reconegut l'especialitat com a tal, malgrat portem anys sol·licitant la seva acreditació des de la nostra societat científica SECMA (Societat Española de Cirugía de la Mano), per la qual cosa els especialistes que la realitzem som traumatòlegs o cirurgians plàstics.
Tots els traumatòlegs tenim formació general en la patologia de t
ot el sistema músculoesquelètic i tots hem passat per un període de formació en què hem operat en totes les zones. No obstant això, alguns traumatòlegs ens especialitzem en àrees molt concretes del cos humà.

Moltes persones ni tan sols saben que existeixen especialistes en àrees tan concretes del cos com la mà, canell i colze. El nostre centre és monogràfic en aquest tema.
Ens especialitzem en:
bottom of page