top of page

Mari Borrego Gata

FOTO MARI editado.jpeg

Fisioteràpia

​El sistema de funcionament del nostre centre es basa en el treball conjunt de les tres especialitats que el conformen.

Posteriorment a l'avaluació mèdica i considerant les observacions per part del doctor, la fisioteràpia és la responsable de restaurar la mobilitat i la funció correcta de la zona lesionada.

Considerem el pacient com a protagonista del seu propi tractament de fisioteràpia. Com? Amb una atenció personal i individualitzada, estudiant cada cas de manera particular i  ajustant el tractament a cada circumstància. Prenent en consideració les característiques laborals, professionals, personals i emocionals*.

Durant el tractament la coordinació terapeuta-traumatòleg és constant i fluida. De manera que s'estableix de manera recíproca una via d'informació. Així com amb la psicòloga ( o departament de psicologia) en tots aquells casos que es consideri un benefici per al pacient.

Encara que som especialistes en extremitat superior, comprenem la necessitat de concebre la teràpia de la mà, no sols de forma aïllada sinó com una part d'un sistema mes ampli i complex. Ens valem de la combinació de tècniques tant de la fisioteràpia, osteopatia, teràpies fasicals…per a realitzar un abordatge més complet.

A més de ser especialistes en mà, també tractem tot tipus de malalties i lesions traumatològiques, reumatològiques, esportives…

La nostra forma de treball es basa a usar diferents tècniques que ens aporten tant la fisioteràpia com l'osteopatia, amb l'ús principal de teràpia manual (procediment terapèutic aplicat per un fisioterapeuta a través de LES MANS, per a modular el dolor, incrementar el rang de moviment, millorar l'extensibilitat dels teixits...).

  • Si vols fer fisioteràpia amb nosaltres i no has estat tractat pel nostre metge, pots portar la teva petició mèdica, les proves i els informes realitzats prèviament.

bottom of page