top of page

Psicologia i Neuropsicologia

Imma Bertran Serra

Em dic Imma Bertran Serra i des de l’any 1991 soc psicòloga clínica.

Un cop obtingut el títol oficial del grau al 1986, vaig fer un màster en Neuropsicologia per un interès gran envers la Neurologia.

Durant deu anys vaig combinar  la meva activitat professional al departament de Neuropsicologia de l’Hospital del Mar amb la meva activitat clínica privada.

Fa 20 anys em vaig establir definitivament pel meu compte i des de l’any 2006 visito en el Centre de la Mà de Barcelona, on formo part de l’equip multidisciplinar.

Darrerament, al 2010 vaig obtenir el Grau Superior en Diagnòstic per la Imatge.

Benvinguda

Hola, siguis benvingut i benvinguda!

Si has arribat fins a aquí és perquè alguna cosa et preocupa però .... si després de visitar la meva web encara tens dubtes em pots escriure al mail i miraré de resoldre’ls.

Contacte per email: ibertran@centredelama.com

En cas de voler concertar una visita em pots trucar per concertar una visita al meu mòbil personal 625 684 335 o a través del telèfon del Centre de la Mà de Barcelona.

93 459 24 40

“Quan fas el que més por et fa, pots fer qualsevol cosa” Stephen Richards

Què faig?

La meva ocupació i la meva preocupació són el benestar emocional i la cura de les persones que em demanen consulta o teràpia.

Perquè hi ha situacions que al llarg de la nostra vida que poden posar en perill la nostra estabilitat emocional, el nostre equilibri mental i que posen a prova tant la nostra paciència com la nostra capacitat de resistència cal tenir recursos, mecanismes per combatre els desajustos psicològics.

Jo ajudo a  aquells qui tenen un patiment psicològic, els que estan en baixa forma psicològica, o pateixen desequilibri a la seva salut emocional i aquells qui volen benestar i tranquil·litat psicològica així com aquells que venen buscant un assessorament sobre la seva personalitat i manera de ser o situacions puntuals problemàtiques que fan que passin per un mal moment personal (separacions, canvis laborals o problemàtiques familiars).

Crec que el benestar emocional està relacionat de manera directa amb la autoestima, la capacitat per fer front a situacions angoixants, estressants, desagradables, incòmodes... D’altra banda, l’habilitat i destresa en recuperar-se de males experiències, d’adversitats, de males notícies, de disgustos, de desastres, i fins i tot d’èxits té a veure amb aquest benestar.

Tracto amb persones amb qualsevol desconfort psicològic, dificultats en les relacions personals, familiar, laborals o simplement amb ganes i motivació per créixer personalment o canviar o només millorar.

Des dels meus coneixements i experiència abordo cada persona i problemàtica de manera individual i específica amb una vessant cognitiva i conductual les meves sessions de teràpia consisteixen en assessorar, diagnosticar i tractar a persones de diferents condicions, problemàtica i personalitat. La psicoteràpia és posar paraules a les emocions i en molts casos re-construir la narració de la història de la pròpia vida.

El meu objectiu com a terapeuta és que a través de les diferents sessions recuperis l’equilibri emocional perdut i tinguis eines, recursos i força psicològica per fer front a les diferents situacions conflictives que et porti la vida. En el cas de la rehabilitació neuropsicològica el que pretenc és a través de les sessions restituir funcions perdudes especialment trobant recursos de compensació de substitució d’unes capacitats per unes altres.

No m’agrada que la gent perdi el temps i la psicoteràpia representa una despesa de temps i diners a més d’un esforç emocional per lo que les teràpies les oriento a identificar i resoldre els problemes d’una manera directa i en el menor temps que es pugui.

Per la meva formació tracto tant aspectes propis de la Psicologia Clínica com patologies de la Neuropsicologia que pots descobrir a cada apartat.

Contacte

625-684-335

bottom of page